0737 - 46 03 09sbibud@yahoo.se

Städ i Trollhättan och Alingsås

Städ i Trollhättan och Alingsås

SBI Bud och Transport är företaget som du skall anlita, om du behöver kvalitativ och effektiv hjälp inom städ i Trollhättan eller Alingsås. Med vår hjälp får du det dammfritt hemma eller på kontoret. Vi har mångårig praktisk erfarenhet inom städbranschen och vår kompetens är omfattande. Det innebär att alla som anlitar oss kan vara fullständigt övertygade om att vi hjälper dem på bästa tänkbar sätt, när de vänder sig till oss på SBI Bud och Transport.

Nöjd-kund-garanti på SBI Bud och Transport

Alla som anlitar oss och vår firma har en 100 procent nöjd-kund-garanti, vilket innebär att vi aldrig avslutar ett arbete innan du som kund är 100 procent nöjd med det arbete som vi har utfört. Vidare så innebär detta att det alltid är kunden i fråga som bestämmer hur mycket eller hur litet hjälp som han eller hon skall erhålla av oss på SBI Bud och Transport.

Vad hjälper vi till med inom städning?

SBI Bud och Transport är en mångsidig städfirma, som hjälper alla inom en rad olika områden, när det kommer till städning. Vi kan exempelvis hjälpa till med flyttstädning, storstädning, fönsterputsning, akut städning, kontorsstädning, butiksstädning och mycket, mycket mer. Vi erbjuder samma priser under helgerna som under veckorna. Allt städmaterial ingår i priset, vilket är praktiskt och enkelt.

Begär en offert

Om du är intresserad av att anlita oss och vårt företag, så rekommenderar vi att du begär en offert för presumtiva tjänster. Alla offerter är självfallet fullständigt kostnadsfria. Fördelen med att begära en offert är att man i lugn och ro kan fundera över om man vill anlita oss eller ej. Vi berättar gärna mera om offerter, om du hör av dig till oss.

Låt oss vara din hjälp inom städ i Trollhättan eller Alingsås.